Foire aux questions

Door op deze manier verder af te spreken!


Bel, mail, whatsapp me rechtstreeks (zie: contact of gebruik: karl at creativiteit punt expert), of neem contact op via het sprekersbureau van je voorkeur. Ik heb sinds jaar en dag heb alleen maar positieve ervaringen met Assemblee Speakers, Quality Bookings, Speakers Academy en Teeuwengroep. Bij het organiseren van grotere events kan ook je eventorganisator contact laten opnemen. Kortom, wat jij prettig en slim vindt. Het kost je geen euro meer. Tot gauw!
Door organisaties te verlossen van...


  1. het talent om creativiteit de nek om te wringen
  2. de kunst om in 7 sloten tegelijk te sukkelen richting een creatieve cultuur
  3. de neiging om gebaande paden in rondjes aan te leggen
  4. de foute fouten blijven maken en de goeie fouten onbenut laten
  5. de dwangneurose om goeie mensen met dito ideeën de tent uit te jagen
Door organisaties te helpen...


  1. loslaten wat niet langer werkt
  2. effectiever en efficiënter sterke(re) ideeën te formuleren
  3. weerstand en conflict constructief in te zetten
  4. verandering te omarmen
  5. het hoofd juist wél boven het maaiveld uit te steken
...op het juiste evenement!


In een theaterzaal van 2.500 zitjes of lekker intiem. Bij een klantenbijeenkomst, interne kick off, netwerk event, lancering van een nieuwe strategie, meerdaagse brainstorm, off site intervisie, themadag, teambuilding sessie, start van een samenwerking tussen bedrijven, afdelingen ... er zijn zoveel omschrijvingen als er bijeenkomsten zijn. Vraag is: Wat wil je dat er aan het einde van de sessie veranderd is bij de aanwezigen? En hoe gaan we dat weten?
Door het juiste medium te kiezen...


Een lezing, training, facilitatie van een of meerdere sessies, 1-op-1 coaching, workshop, podcasts, videos en dagvoorzitterschap in het Nederlands of Brits Engels. Slimmer, anders en creatiever denken en doen, is de rode draad. Het ingezette medium kiezen we op maat van de uitdaging, locatie en publieksgrootte. Waar dacht je zelf aan?
In ieder geval niet op deze manier!


Indien het publiek in slaap gesust moet worden vanachter het katheder. Indien er al op voorhand bepaald is wat ik te zeggen heb en wat niet. Indien je bijeenkomst gespeend dient te zijn van zelfrelativering, zinvolle interactie en praktische toepasbaarheid. Eerlijk, dan heb je nood aan een papegaai of een taxidermist - of een combinatie van beide - maar niet aan mij. Even goeie vrienden.

1730, rue Saint Maurice

Trois-Rivières (Cap-de-la-Madeleine)

G8V 2M8

819.266.6369

© Physio3R 2019 - Tous droits réservés par L'Agence FLAM&CO